VIDEO S-a stabilit şi a doua finalistă de la Campionatul Mondial al Cluburilor. Ronaldinho a marcat un gol fenomenal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldinho, eroul lui Atletico Mineiro
Ronaldinho, eroul lui Atletico Mineiro

După Bayern Munchen, formaţia marocană Raja Casablanca a câştigat semifinala cu echipa lui Ronaldinho, Atletico Mineiro, scor 3-1 şi s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor. "Dinţosul" a fost eroul partidei, reuşind un gol de toată frumuseţea, ca în vremurile sale bune.

Bayern Munchen şi-a aflat adversara din finala Campionatului Mondial al Cluburilor. Raja Casablanca a jucat în semifinale împotriva brazilienilor de la Atletico Mineiro, formaţia lui Ronaldinho. Deşi l-a avut în teren pe "Dinţos", Mineiro nu a putut rezista tăvălugului marocan, care s-a impus în final cu 3-1, în faţa propriilor suporteri.

Eroul acestei semifinale a fost Ronaldinho, care a marcat din lovitură liberă un gol magnific, stârnind frenezia comentatorilor brazilieni ai meciului. 

Finala Campionatului Mondial al Cluburilor se va desfăşura la 21 decembrie şi va fi transmisă în direct de Eurosport 2, de la ora 21.30. Anul trecut, formaţia braziliană Cortinthians a câştigat finala contra mult mai titratei echipe Chelsea Londra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite