România, şanse minime la medalia de bronz: Ce spun casele de pariuri despre meciul de astăzi cu Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România şi Olanda, cele două perdante din semifinalele Campionatului European, se vor înfrunta, astăzi (ora 15.00, TVR1) în finala mică a competiţiei.

Cota României la Campionatul European de handbal feminin s-a prăbuşit, odată cu accidentarea suferită de Cristina Neagu în duelul cu Ungaria.

Casele de pariuri au anunţat, într-o primă fază, că tricolorele au cele mai mici şanse la medalia de aur dintre cele patru semifinaliste, iar apoi au considerat că trupa pregătită de Martin Ambros e outsider clar în meciul cu Rusia. Din păcate, evaluarea bookmakerilor s-a adeverit, vineri, pe teren, România fiind învinsă de Rusia.

Pentru duelul de astăzi cu Olanda, echipa în faţa căreia tricolorele au pierdut şi în Grupa Principală II, din nou, România porneşte cu şansa a doua. Potrivit bwin.com, o victorie a Olandei e cotată cu 1.34, în timp ce un succes al României e cotat la 4.20!

În ceea ce priveşte finala competiţiei, gazda Franţa porneşte cu prima şansă (cota 1.72), în timp ce Rusia e cotată cu 2.70. De menţionat că, în prima fază a grupelor, Rusia a învins Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite