România, în prim plan la Roland Garros. Trei români joacă azi de la aceeaşi oră în turneul parizian. Programul complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu şi Simona Halep FOTOGRAFII Getty Images
Irina Begu şi Simona Halep FOTOGRAFII Getty Images

Programul zilei a şasea de meciuri la Roland Garros a fost fixat, iar Simona Halep şi Irina Begu vor juca în primul meci al zilei de vineri, pe terenuri diferite.

Simona Halep, cap de serie numărul 6 şi locul 6 WTA, o înfruntă pe japoneza Naomi Osaka (101 WTA) în primul meci de pe arena Suzanne-Lenglen, al doilea teren ca mărime de la Roland Garros.

Irina Begu, favorită 25 şi locul 28 WTA, o înfruntă pe nemţoaica Annicka Beck (39 WTA), de asemenea în primul meci al zilei, pe terenul 4.

Ambele partide vor începe la ora 12.00!

Dacă vor câştiga meciurile, Halep şi Begu se vor califica în optimile de finală ale Grand Slamului de la Paris. Halep ar juca împotriva învingătoarei din meciul Samantha Stosur - Lucie Safarova, iar Begu ar întâlni-o pe câştigătoarea disputei Petra Kvitova - Shelby Rogers. 

De asemenea, dublul Mergea/Bopanna joacă vineri în optimile turneului de dublu, împotriva cuplului francez Barrere/Halys, în primul meci de pe terenul 8. De asemenea, ora de start a partidei este 12.00

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor juca în optimi împotriva cuplului Cuevas/Granollers, în al doilea meci de pe terenul 17. Partida va începe în jurul orei 14.00

În ultimul meci al zilei de pe terenul 8, Horia Tecău şi Simona Halep îşi încep parcursul de dublu mixt, împotriva perechii Chan/Mirnyi.

 Turneul de la Roland Garros este transmis în România de Eurosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite