Vardar-Steaua 1-2 / Reghecampf: „Vrem să tranşăm soarta calificării în play-off încă din prima manşă!” Remarcaţii antrenorului stelist în Macedonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf nu concepe ca Steaua să se împiedice de Dinamo Tbilisi în drumul spre grupele Ligii Campionilor
Reghecampf nu concepe ca Steaua să se împiedice de Dinamo Tbilisi în drumul spre grupele Ligii Campionilor

La finalul partidei pe care Steaua a câştigat-o la limită contra lui Vardar Skopje, Laurenţiu Reghecampf a lăudat prestaţia echipei sale în Macedonia, susţinând că toate gândurile echipei sale sunt îndreptate acum către Dinamo Tbilisi, adversara din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Reghecampf s-a bucurat pentru Piovaccari, care a reuşit să marcheze primul său gol de la venirea la Steaua. De asemenea, tehnicianul i-a lăudat pe doi dintre stelişti pentru prestaţia lor cu Vardar. „Suntem mulţumiţi de rezultat. Puteam marca mult mai mult, însă pentru mine este important că nu s-a accidentat vreun jucător. Piovaccari mai are nevoie de timp, nu este încă pregătit 100%. Mă bucur că a reuşit să marcheze, sper să o facă mult mai des de acum încolo. De la început, planul a fost să evolueze doar 45 de minute. Am făcut un meci foarte bun, mai ales în ofensivă. Sunt mulţumit de Stanciu, dar trebuia să fie mai atent în faţa porţii. Şi Pârvulescu a jucat bine, dar are nevoie de meciuri. Trebuie să se pregătească la fel de bine ca până acum. Sunt multe meciuri importante şi, cu siguranţă, fiecare va avea şansa lui”, a comentat Reghecampf la conferinţa de presă.

Antrenorul Stelei se gândeşte deja la dubla manşă cu Dinamo Tbilisi. „Nu scorul era important, important era să ne calificăm. Deja ne gândim la Dinamo Tbilisi, este o formaţie mult mai puternică şi trebuie să muncim mai mult. E şi normal, am ajuns într-o fază superioară. Sper să ne calificăm, ideal ar fi să tranşăm calificarea din prima manşă, din Georgia. Mă aştept să nu primim gol şi să marcăm”, a mai spus Reghecampf.

Steaua a învins cu 2-1 pe Vardar Skopje în manşa retur a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Echipa roş-albastră va întâlni în turul trei preliminar pe Dinamo Tbilisi din Georgia.

CITIŢI ŞI:

Vardar-Steaua 1-2 / Dragomir: „Steaua a întâlnit o echipă de doi lei”

Vardar-Steaua 1-2 / Emeric Ienei, încântat de evoluţia românilor la Skopje: „Joacă mai rapid decât Barcelona!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite