Reghecampf râde de Dinamo: „Că jucăm cu ei sau cu Botoşaniul e acelaşi lucru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf e sigur de victoria Stelei
Reghecampf e sigur de victoria Stelei

Dinamo-Steaua se joacă mâine seară, de la ora 21.30, în direct la Digisport, iar steliştii consideră că nu vor avea nicio problemă în a se impune în faţa rivalilor.

"Vor fi 40.000 doar dacă vor fi cu mâinile sus. Vor fi 40.000 doar dacă vor fi 25.000 de stelişti. Dar nu vreau să le răspund cu aceeaşi monedă, nu cred că e ok. Mă bucur că jucăm pe Naţional Arena, că oamenii vin cu plăcere la meci. Iar dacă vin 40.000, 30.000, 25.000, pentru noi este acelaşi lucru. Dar cel mai frumos lucru este să joci cu stadionul plin. Vom vedea mâine seară.

Pentru noi fiecare meci este un derby. Ne dorim să câştigăm cele trei puncte. Nu înseamnă nimic pentru noi că jucăm cu Dinamo sau cu Botoşaniul. Tot trei puncte sunt. Că există această rivalitate, între echipe, între suporteri, într-adevăr, va fi un meci mai special. Dar pentru noi este acelaşi lucru: tot trei puncte vom câştiga. Dacă vom reuşi...

Uitaţi-vă ce rezultate a avut Dinamo anul trecut şi ce rezultate a avut Steaua. Dacă se bătea la titlu, ca Steaua, dacă avea un parcurs în Europa ca Steaua, poate nu aş fi fost aşa sigur de victorie.

Eu vreau să câştig meciul. Pentru mine nu există nicio rivalitate. Nu mă interesează altceva. Nu mă interesează ce face Dinamo, ce se întâmplă la ei... Mă interesează doar ce se întâmplă la Steaua",  a declarat antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Regehcampf: Trebuie să mă repet tot timpul? Noi nu avem niciun fel de problemă. Nu este nicio echipă în România care să ne poată pune probleme. Mai ales Dinamo, în momentul de faţă. Anul trecut i-am remarcat pe Alexe şi Nica, pe care i-am vrut la Steaua. Amândoi joacă acum în Serie A. Înseamnă că ne pricepem.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite