Recordmenii bazinului Michael Phelps, Michael Gross şi Mark Spitz concurează unul împotriva celuilalt în producţia video ‘Cursa Legendelor’

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei campioni
Cei trei campioni

Astăzi, fanii îl vor vedea pe cel mai medaliat sportiv olimpic al tuturor timpurilor, Michael Phelps, concurând împotriva a doi foşti deţinători de recorduri mondiale, în cel mai nou episod al serialului exclusiv Eurosport, „Cursa Legendelor” (Race of Legends).

Incredibilul material video sincronizeaza imaginile filmate din trei curse antologice in care au inotat legendarii Michael Phelps (SUA), Michael Gross (Germania) si Mark Spitz (SUA), în cursa de 100m Fluture, la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), Los Angeles (1984) respectiv Munchen (1972). Pentru prima data, fanii vor putea face comparatie intre evolutiile in bazin ale acestor sportivi olimpici de legenda. 

Phelps va arata imediat de ce este cel mai medaliat sportiv olimpic al tuturor timpurilor, lasandu-i in urma pe cei doi fosti detinatori de recorduri mondiale inca din start. Phelps va incheia cursa stabilind un nou record olimpic in 50,58 secunde, cu Gross sosind la 2,5 secunde in urma sa, iar Spitz la 3,19 secunde – comparatia este inca o dovada ca Phelps parca a fost creat pentru mediul acvatic.

Acest nou episod va fi difuzat pe TV si pe platformele digitale si retelele de socializare ale Eurosport, de luni 24 iulie.

Premiera „Cursei Legendelor” (Race of Legends) in bazinul de inot coincide cu startul transmisiunilor Eurosport ale probelor de inot de la Campionatele Mondiale de Natatie FINA, din Budapesta, oferite telespectatorilor prin intermediul canalelor TV Eurosport si prin Eurosport Player, transmisiuni ce vor dezvalui fanilor, in direct, intreaga actiune din bazinul de inot.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „’Masina Timpului’ ofera fanilor oportunitatea de a vedea performante de referinta realizate in trecut, intr-o perspectiva cu totul noua, dezvaluind evolutia sportului olimpic si al sportivilor olimpici in decursul anilor.”

„Pentru prima data putem vedea in timp-real maiestria lui Phelps in apa - este incredibil cum reuseste sa se distanteze in doar primi 25 de metri ai cursei! Acum, asteptam sa aflam daca la Campionatele Mondiale de Natatie FINA va aparea la orizont urmatoarea legenda a inotului, care sa-l depaseasca pe Phelps!”
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite