Reacţie nervoasă a antrenorului de la CSM Bucureşti, după înfrângerea echipei sale cu Gyor: „E inadmisibil aşa ceva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jakob Vestergaard
Jakob Vestergaard

CSM Bucureşti, deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, a pierdut pe teren propriu, scor 24-27, în faţa finalistei de anul trecut, echipa maghiară Gyor.

Antrenorul echipei CSM Bucureşti, Jakob Vestergaard, a analizat pentru Dolce Sport înfrângerea de pe teren propriu cu Gyor, în grupele Ligii Campionilor.În prima repriză am văzut la ce nivel înalt putem juca. Sunt multe jucătoare noi pe care le-am folosit. Se întâmplă să ai şi suişuri şi coborâşuri. Ele au marcat 18 goluri în repriza a doua, ceea ce e inadmisibil din punctul meu de vedere.

În repriza a doua trebuia să găsim soluţii mai bune în atac, iar în apărare trebuia să fim mult mai atenţi. Avem doi portari foarte buni. M-am bazat pe faptul că Grubisici le cunoaşte mult mai bine pe jucătoarele maghiare şi puteam avea un start bun.

CSM este o echipă nouă totuşi. Mă bucur că au revenit din jucătoarele care au avu problemele. Scopul nostru este să trecem de grupe. Avem o şansă şi la Gyor, iar apoi sunt meciurile cu Rostov şi Midtjylland", a spus Jakob Vestergaard 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite