Răzvan Burleanu, luat la şuturi la TV: „Un propagandist al SRI-ului, un prăduitor şi un turnător!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Remiza albă cu Danemarca a îndepărtat naţionala de Cupa Mondială din 2018 şi i-a dezlănţuit pe contestatarii echipei care se află la „Casa Fotbalului“.

Răzvan Burleanu a anunţat, în momentul instalării lui Christoph Daum că obiectivul echipei naţionale e calificarea la Mondialul din 2018. La mai puţin de un an de la această declaraţie, şansele realizării obiectivului propus sunt extrem de mici.

Acest iminent rateu, dar şi faptul că, per ansamblu, fotbalul românesc e într-o mare criză sunt motivele pentru care contestatarii lui Răzvan Burleanu sunt mai vocali ca oricând. La o zi după egalul cu Danemarca, la Cluj, Cornel Dinu a avut o intervenţie la Digi Sport în care a şters pe jos cu preşedintele FRF, dar şi cu selecţionerul adus de acesta, Christoph Daum.

Ce a spus?

„Acest neamţ care nu are nicio treabă cu rigorile fotbalului german a spus înainte de meci că vom ataca şi când nu vom avea mingea. Dacă ai o urmă de bun simţ, după ce s-a întâmplat la meci, îl trimiţi acasă. Dar aşa se întâmplă când suntem conduşi de cine suntem conduşi. A ajuns să ne conducă un propagandist al SRI-ului, care îl perie pe acest neamţ, explicându-ne ce planuri a făcut în sufragerie. Acest propagandist prăduitor şi turnător a venit în mijlocul fotbalului şi îl distruge. Nu există un plan coerent de atragere de fonduri sau de dezvoltare. Decadenţa şi distrugerea nu cunosc margini la noi. Acum e târziu, mai ales că acest impostor al fotbalului nu ştie să gestioneze momentele de criză. Ăsta nu ştie cum să fure mai mult cu aceste centre de excelenţă despre care n-a auzit nimeni, dar despre care spune că le-a format“, a afirmat fostul internaţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite