Rapid: doi jucători adulaţi de galerie se întorc în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru nu şi-au găsit angajamente în străinătate şi vor semna cu trupa lui Ionel Ganea. Atacantul ar putea debuta chiar în etapa viitoare.

Rapid se chinuie în acest sezon să scape de retrogradare, dar fără bani conducerii i-a fost greu să întărească lotul de jucători. În ultima perioadă s-au făcut câteva înregimentări, dar salvarea vine tot de la oamenii cu sânge vişiniu.
Mircea Bornescu, Vali Negru, Emil Dică şi Daniel Pancu formează de ceva timp coloana vertebrală a echipei, dar alţi doi „titani” se alătură vechii gărzi. Daniel Niculae (32 de ani) şi Cristi Săpunaru (30 de ani) nu şi-au găsit echipe care să le satisfacă pretenţiile financiare şi pentru a rămâne în circuit apelează la varianta de avarie, Rapid.

Cei doi se antrenează deja de câteva zile sub comanda lui Ionel Ganea, iar antrenorul spune că Niculae şi Săpunaru vor pune umărul măcar până în iarnă la salvarea echipei. „Conducerea discută cu Nico şi eu sper ca până mâine situaţia lui să fie rezolvată şi să poată juca. Poate că nu ar putea duce un meci întreg, dar eu cred că măcar o repriză tot poate să joace. Cristi Săpunaru vine şi el, dar mai aşteaptă puţin. Eu mi-aş dori să vină, mi-a zis că în caz că nu găseşte o ofertă mai bună afară atunci vine. Legitimarea lui şi a lui Nico ar fi un plus pentru echipă, sunt doi jucători cu experienţă. Rapidul are nevoie de ei”, a declarat Ganea. Niculae n-a mai evoluat într-o partidă oficială de pe 31 mai, când îmbrăca triocul Rapidului în Liga a II-a, într-un meci cu CSMS Iaşi, iar Săpunaru de pe 18 aprilie, de la un joc al lui Elche cu Atletico Madrid.

În altă ordine de idei, Liga Suporterilor Rapidişti i-a cerut demisia lui Valerii Moraru!

Iar ofiţerul de presă Lucian Ionescu a fost împedicat de oamenii lui Moraru să-şi îndeplinească atribuţiile

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite