Articol publicitar

Raliul Harghitei şi Braşovului 2020 - locul 1 RC3/locul 2 2WFD - clasa automobilelor cu două roţi motrice

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ddddd

„A fost un weekend plin, Raliul Harghitei & Braşovului de data asta într-o nouă configuraţie - Braşov prima zi cu celebrele probe pe asfalt  Poiana Braşov, Râşnov şi Pârâul Rece, iar a doua zi probele de lângă Odorheiu Secuiesc - Lueta, Mărtiniş şi Crăciunel dar parcurse în sens invers.

trrt

O etapă foarte grea atât din punct de vedere logistic dar şi al pilotajului. Vineri am avut un început de cursă cu o alegere mai puţin inspirată a pneurilor, mai mult, ne-a prins şi ploaia pe Pârâul Rece la prima trecere.

Am încheiat ziua pe poziţia a doua în clasamentul automobilelor cu două roţi motrice şi pe primul loc la clasa RC3, poziţii pe care le-am şi menţinut până la terminarea raliului. A fost o etapă grea, solicitantă, ploaia ne-a surprins pe două probe cu anvelope nu tocmai adecvate, dar, până la urmă, ne-am adaptat condiţiilor şi am conservat rezultatul. 

Chiar dacă am avut şi puţină ploaie, apa minerală naturală Borsec a fost partenerul nostru de încredere, umiditatea ridicată ne-a creat probleme, iar hidratarea a fost extrem de importantă pentru a ne menţine concentrarea pe probele speciale. 

ddddd

Împreună cu partenerii noştri UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com şi echipa tehnică Omega Motorsport am reuşit să obţinem din nou un rezultat onorabil. Vă mulţumim mult pentru susţinere şi ne vedem în august la Sibiu, din nou pe macadam după o lungă perioadă de timp” - a declarat pilotul Adi Teslovan.

borsec
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite