PSD, de râsul fotbalului: Un fost jucător legendar spune că partidul va plăti scump pentru înfrângerea lui Lupescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Lupescu
Ionuţ Lupescu

Chiar dacă au trecut două zile de la alegerile pentru şefia FRF, rezultatul scrutinului continuă să facă valuri în România.

PSD a ajuns de râsul fotbalului, după ce Liviu Dragnea l-a sprijinit public pe Ionuţ Lupescu, iar acesta a fost zdrobit de Răzvan Burleanu în cursa pentru fotoliul de preşedinte la Federaţia Română de Fotbal.

Helmuth Duckadam, „Eroul de la Sevilla“, portarul care a contribuit decisiv la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua în 1986, a analizat cele întâmplate, miercuri, la „Casa Fotbalului“.

Ce a spus Duckadam la Digi Sport?

*În primul rând, e o înfrângere ruşinoasă pentru PSD. S-au afişat cu Lupescu la Guvern, la Primărie, peste tot. O să vedem la următoarele alegeri.

*M-a surprins diferenţa. Am spus că va câştiga Puşcaş. Crezând că va fi un tur 2 şi că Puşcaş va avea cele 40 de voturi promise. 

*Într-adevăr, noi în România, avem o problemă cu coloana vertebrală. Dacă spun că sunt împotriva lui Burleanu, spune, domn'le în faţă. 

*Din păcate, la noi aşa se întâmplă mereu, trebuie să promiţi. Lupescu nu avea ce să promită. Burleanu... ce a promis, a dat înainte. E o înfrângere usturătoare pentru Generaţia de Aur şi pentru tot ce a fost în jurul lor, Mircea Lucescu şi toţi n-au contat.

Şi Cârţu râde de PSD

*Dacă Dragnea a zis că îl sprijină pe Lupescu şi s-a întâmplat ca Lupescu să primească 78 de voturi, înseamnă că e o problemă, are o problemă Dragnea în teritoriu.

*Ştii care e problema: în teritoriu sunt puşi oameni, la judeţe, oameni incompetenţi, pe care i-a pus partidul pe nişte servicii sau contraservicii pe care le-au făcut. Şi atunci, e normal să se întâmple ce s-a întâmplat. E o victorie a fotbalului de femei, a fotbalului cu mingea dezumflată a diviziei B, a diviziei C.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite