FOTO Prima reacţie a lui Bute, după ce a fost învins de Pascal. Românul nu se lasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Butea a pierdut meciul cu Pascal
Lucian Butea a pierdut meciul cu Pascal

Lucian Bute a suferit a doua înfrângere din cariera de profesionist, fiind învins la puncte de Jean Pascal, în cel mai important meci de box din istoria Montrealului.

Imediat după terminarea partidei, Bute a declarat pentru Journal de Montreal: "Sunt dezamăgit de prestaţia mea, deoarece am pregătit foarte bine acest meci. Însă, îmi doresc revanşa. Adevăratul Bute a fost cel din ultima repriză. Nu s epune problema să mă las".

 De partea cealaltă, Pascal a mărturisit că de mulţi ani îşi dorea această confruntare, pentru a demonstra cine este cel mai bun. „Am muncit foarte mult pentru a obţine acest rezultat. De mulţi ani alerg după Bute pentru a arăta tuturor că sunt cel mai bun. Astăzi am dovedit acest lucru. Mulţumesc Ray Jones!"

Ray Jones jr. este cel care l-a pregătit pe Pascal pentru această partidă, el învăţându-l să folosească aşa-zisul stil murdar în ring.

Lucian Bute a fost învins la puncte, prin decizie unanimă a arbitrilor, de haitianul Jean Pascal, la categoria semigrea, în "main eventul" Galei de la Montreal, organizată de Interbox. Pugilistul de culoare a câştigat cu 117-110 la general.

 

VIDEO Revenire fără strălucire. Lucian Bute a pierdut la puncte în faţa lui Jean Pascal, care e noul rege al Montrealului

Desfăşurarea meciului în format livetext:

Repriza a 12-a: Cea mai spectaculoasă repriză a meciului. Bute a dat drumul la braţe şi l-a încolţit pe canadian, care a refuzat lupta în ultimele secunde. Păcat că românul s-a trezit prea târziu. Cel mai probabil, haitianul va câştiga meciul la puncte.

Repriza a 11-a: Pascal îşi dă seama că e în avantaj şi îl provoacă pe Bute. Lucian caută mai multe croşee, care se duc în gardă. Românul îşi încolţeşte adversarul în colţul ringului şi reuşeşte o serie foarte bună de lovituri. Haitianul termină repriza în corzi.

Repriza a 10-a: Pascal are o serie foarte bună de lovituri; Pascal e un pugilist static, dar românul nu riscă deloc, deşi adversarul său este în avantaj la general. Lucian primeşte o lovitură care îi provoacă o sângerare. Repriza e tot a haitianului.

Repriza a 9-a: Bute nu are ripostă la loviturile lui Pascal, căruia îi intră două lovituri consecutive dreapta-stânga. Românul caută lovituri puternice, dar haitianul refuză lupta.

Repriza a 8-a: Pascal refuză lupta; Lucian caută două lovituri de stânga, dar haitianul ţine garda sus. Pascal reuşeşte mai multe croşee de stânga şi de dreapta şi îl dezechilibrează pe român, care cade după ce este secerat, dar se ridică fără probleme. Repriza e tot a pugilistului de culoare.

Repriza a 7-a: Bute se mişcă mult în ring, Pascal a cam obosit. Haitianul atacă, dar loviturile se duc în gardă. Românul îşi invită adversarul la luptă, acesta preferă jocul de la distanţă. Puţine încleştări până în acest moment.

Repriza a 6-a: Pascal caută două croşee la mijlocul ringului, care se duc în garda românului. Haitianul îl trimite în colţul ringului pe Lucian şi reuşeşte o serie bună de lovituri. Bute are lovituri izolate.

Repriza a 5-a: Cei doi pugilişti se tatonează din nou şi fac un box de aşteptare. Pascal explodează din nou în ultimele secunde şi are o nouă serie de lovituri. Repriza e a haitianului.

Repriza a 4-a: Haitianul preferă jocul la corp. Românul nu are curaj să dea drumul la braţe şi încearcă să-l obosească pe Pascal. Jocul se desfăşoară tot la centrul ringului. Bute reuşeşte o directă de dreapta, dar nu dublează lovitura. Pugilistul de culoare are o zvâcnire în ultimele secunde ale reprizei şi are o serie foarte bună. 

Repriza a 3-a: Pascal e un pugilist mai static, Bute are de partea sa alonja. Pascal are o nouă serie bună de lovituri la corp. Lucian reuşeşte şi el două lovituri de stânga care ating corpul adversarului. 

Repriza a 2-a: Start în repriza secundă. Pascal caută lovituri la corp. Ambii boxeri ţin cu garda jos. Haitianul răbufneşte cu o serie lungă de lovituri.

Repriza 1: A început meciul. Cei doi pugilişti se tatonează reciproc. Bute reuşeşte o directă de dreapta care îl dezechilibrează pe Pascal. Ambii boxeri sunt la centrul ringului. Tensiune mare în ring.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite