Primă ireală la Real Madrid: fiecare jucător va primi o sumă colosală pentru câştigarea Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

„Galacticii“ sunt cu un picior în semifinalele celei mai tari competiţii intercluburi, după ce au învins Galatasaray cu 3-0 în prima manşă a sferturilor. Astfel, conducătorii clubului şi-au făcut deja calculele pentru ce urmează.

Real Madrid are nevoie de un scenariu SF, în acest sezon, pentru a câştiga titlul în Spania. Cu opt etape înainte de finalul campionatului, „galacticii“ sunt la 13 puncte de liderul Barcelona. Real poate cuceri, totuşi, un trofeu pe plan intern, urmând să joace finala Cupei Spaniei cu Atletico Madrid.

Principala ţintă a echipei e însă câştigarea Ligii Campionilor, trofeu care n-a mai ajuns la Madrid din 2002. Acesta e şi motivul pentru care Mourinho a rămas la club, în ciuda parcursului slab din campionat, dar şi conflictele cu vedetele echipei.

Marţi seară (21.45 / Digi Sport 1, Dolce Sport 1), madrilenii vor ajunge în semifinalele Ligii, după returul cu Galatasaray, în condiţiile în care e greu de crezut că turcii pot reveni după acel 0-3 din prima manşă.

Publicaţia portugheză „A Bola“ a dezvăluit că şefii Realului i-au anunţat deja pe jucători despre prima pe care o va încasa fiecare fotbalist, dacă echipa va câştiga Liga Campionilor. Astfel, Cristiano Ronaldo şi colegii săi vor primi câte 520.000 de euro, dacă vor triumfa în finala de la Wembley, la 25 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite