Prima declaraţie a Simonei Halep. I-a transmis şi un mesaj lui Klaus Iohannis, care a plecat rapid după ea la vestiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Bogdan Nistor
Simona Halep FOTO Bogdan Nistor

Simona Halep a reuşit să câştige primul meci al României, 6-2, 6-1 cu Silvia Soler, şi a recunoscut că a avut mari emoţii.

„Am fost emoţionată deoarece au venit foarte mulţi oameni să ne vadă şi să ne susţină. Le mulţumesc şi sper să facă la fel şi în continuare, la meciul Irinei. A fost o atmosferă super. Vreau să-i transmis şi preşedintelui Klaus Iohannis un mesaj de mulţumire, pentru că şi-a făcut timp şi a venit aici. Vă mulţumesc domnule Presedinte! Cât despre meci, am jucat agresiv, am returnat bine şi am încercat să joc şi pentru public. Acum voi merge în tribună să o suţin pe Irina”, a declarat Simona Halep. 

LIVE TEXT Irina Begu o întîlneşte pe Garbine Muguruza, în cel de-al doilea meci al zilei de azi

Preşedintele Klaus Iohannis a coborît din loja sa şi a mers după Simona la vestiare, pentru a o felicita .Din câte se pare el nu va mai asista şi la meciul Irinei Begu.

De asemenea, în timpul conferinţei de presă care a avut loc după meciul Simonei Halep aceasta a declarat că a fost nemaipoment să joace ştiind că în tribună se află şi preşedinţele României. „Să joci cu preşedintele ţării în tribună a fost incredibil. Klaus Iohannis m-a felicit, ne-a felicitat echipa şi m-am bucurat că i-am pus aceas întrebare pe Facebook (n.r. când Simona Halep l-a întrebat pe Klaus Iohannis dacă vrea să cânte imnul României la Galaţi)“, a precizat sportiva. 

Totodată, Simona Halep a vorbit şi despre meciul pe care l-a câştigat. „Am fost extrem de agresivă din start, am forţat la serviciu mai mult ca de obicei, tocmai din acest motiv nu mi-a ieşit cum trebuia. Am avut moment bune pe final şi am câştigat“, a încheiat Halep.

Ion Ţiriac: ce trebuie să schimbe Simona în jocul ei

Cum s-au îmbărcat Serena şi Şarapova înaintea partidelor din Fed Cup

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite