Presa din Rusia anunţă retragerea Mariei Şarapova, singura jucătoare din Top 10 pe care Halep n-a învins-o niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa din Rusia, mai precis cotidianul Izvestia, scrie că Maria Şarapova, cea mai bună jucătoare de tenis din istoria Rusiei, vrea să se retragă din activitatea competiţională.

Acest lucru urmează să se întâmple după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde Şarapova speră să triumfe, informează publicaţia „Izvestia”. 

Jurnaliştii ruşi spun că jucătoarea de 27 de ani nu mai are motivaţie şi vrea să se dedice afacerilor, dar şi să-şi întemeieze o familie. Maria are în palmares 33 de titluri, dintre care 5 de Grand Slem dar marele ei regret este că nu a câştigat titlul olimpic, fiind învinsă la Londra, în 2012, de Serena Williams. 

Maria Şarapova este singura jucătoare din Top 10 pe care Simona Halep n-a învins-o niciodată. Ea a pierdut de cinci ori în faţa rusoaicei şi pare să fi dezvoltat un complex faţă de aceasta. În rest, Halep le-a învins cel puţin o dată pe Serena Williams,  Eugenie Bouchard, Petra Kvitova, Ana Ivanovici, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Na Li (retrasă anul acesta) şi Ekaterina Makarova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite