Predicţii pentru 2019. Cine cred americanii că sunt jucătoarele care vor câştiga turneele de Grand Slam în 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul 2019 din tenisul feminin va începe chiar în prima săptămână a anului, când sunt programate turneele pregătitoare pentru Australian Open.

Americanii de la Tennis World au început deja cu predicţiile pentru anul viitor şi au dezvăluit cine sunt jucătoarele cotate cu şansele cele mai mari la câştigarea marilor turnee de Grand Slam, cele care fac diferenţa în tenis.

   

Astfel, conform, ziare.com, amerixcanii spun că Australian Open va fi câşstigat de Serena Williams, in timp ce Simona Halep are a doua sansa.

În schimb, la Roland Garros 2019 sportiva noastra este creditata cu prima sansa la castigarea trofeului, chiar mai usor decat a facut-o anul trecut.

   

În ceea ce priveste turneul de la Wimbledon, americanii o dau castigatoare tot pe Serena Williams, desi se asteapta ca si Garbine Muguruza, Petra Kvitova si Sloane Stephens sa faca un turneu mare.

Apoi, la US Open 2019, câstigatoare este văzuta Angelique Kerber, desi Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka, Sloane Stephens si Aryna Sabalenka vor ajunge si ele in fazele superioare.

   

Când sunt programate turneele de Grand Slam
AUSTRALIAN OPEN  14-26 ianuarie
ROLAND GARROS 26 mai - 8 iunie
WIMBLEDON 1 -13 iulie
US Open 26 august - 7 septembrie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite