Pegas Duatlon Buftea a fost amânat pentru 28 aprilile, iar înscrierile se prelungesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii competiţiei sportive Pegas Duatlon Buftea anunţă amânarea acesteia din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

"Cum probabil vă aşteptaţi, evenimentul nu se va putea ţine pe 25 martie din cauza condiţiilor meteo. Cea mai apropiată dată la care am putut amâna concursul este 28 aprilie, ţinând cont să nu ne suprapunem cu evenimente majore din calendarul competiţional", explică vicepreşedintele Pegas Triatlon Club, Cosmin Rogoveanu. 

El adaugă că a fost o decizie dificilă: Ştim că mulţi v-aţi pregătit special pentru acest duatlon şi suntem convinşi că unii aţi fi făcut faţă şi viscolului, dar, pentru siguranţă şi ca să concuraţi de plăcere, am considerat că este mai bine să amânăm. Mulţumim pentru înţelegere!". 

Există însă şi o veste bună. Dacă vremea bună tot se lasă aşteptată, Pegas Triatlon Club prelungeşte perioada de înscrieri pentru evenimentul din data de 28 aprilie 2018. Astfel, cei care nu au reuşit să ocupe un loc la startul Duatlon Buftea mai au timp atât pentru antrenament, cât şi pentru înscriere. www.duathlon.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite