Panică totală! Cum au reacţionat jucătorii lui Dortmund după explozia care a avut loc lângă autocarul echipei lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocar Dortmund
Autocar Dortmund

Portarul echipei Borussia Dortmund, Roman Burki, a povestit ce s-a întâmplat în autocar după explozia care a avut loc aseară şi care a fost una extrem de puternică.

"Am plecat de la hotel la 19.15, autocarul tocmai intra pe drumul principal când a fost o explozie enormă. Eu eram în locurile din spate, lângă Marc. El a fost rănit de bucăţi de sticlă. După explozii, ne-am pus toţi pe jos. Nu ştiam ce s-a întâmplat. Poliţia a ajuns rapid la faţa locului. Suntem toţi şocaţi", a spus Burki pentru cotidianul elveţian Blick.

Poliţia germană a anunţat că trei încărcături explozive au fost detonate în apropierea autocarului echipei Borussia Dortmund, la scurt timp după ce autobuzul a părăsit hotelul unde a fost cazată formaţia.

Autobuzul a plecat de la hotel îndreptându-se către stadionul aflat la zece kilometri distanţă şi, în scurt timp, "trei încărcături explozive" au fost detonate", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, Gunnar Wortmann

Geamurile autocarului au fost sparte şi o persoană din interior a fost rănită uşor, a adăugat el, fără a da alte detalii. Clubul german a precizat că persoana rănită este fundaşul internaţional spaniol al echipei Borussia, Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, care a fost transportat la spital cu răni la mână.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite