Oltenii spun lucruri trăsnite: ce obiectiv îşi va fixa Craiova în cazul unei victorii în meciul cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sorin cartu si emil sandoi FOTO mediafax

CS U Craiova – Steaua (duminică, ora 15.30, Digi Sport, Dolce Sport, Look Plus) e cel mai important meci al etapei cu numărul 19, iar gazdele privesc acest joc ca pe un moment care poate duce echipa la nivelul următor.

Pentru prima dată după 288 de zile, Liga I va avea parte de un meci care se va disputa cu casa închisă. Interesul uriaş care există în jurul confruntării CS U Craiova – Steaua e generat şi de faptul că oltenii n-au mai învins formaţia din Ghencea de 13 ani, iar de la venirea cuplului Săndoi – Cârţu, „CraiOlguţa“ a legat o serie remarcabilă în Liga I.

Unul dintr cei doi antrenori ai celor de la CS U Craiova, Emil Săndoi, a prefaţat la Digi Sport întâlnirea cu Steaua.

Ce a spus?

„Dacă vom câştiga, suntem obligaţi să tragem la campionat, aşa gândeşte lumea. Dar o victorie ar fi foarte importantă şi ne-ar consolida pe poziţiile fruntaşe“, şi-a început Săndoi discursul.

Înaintea duelului din weekend, CS U Craiova ocupă poziţia a 4-a în clasament cu 32 de puncte, fiind la 11 puncte de liderul Steaua.

„Steaua e cea mai bună echipă a campionatului. Ne aşteaptă o partidă foarte grea, Steaua a avut o bancă foarte bună, chiar dacă le lipsesc acum câţiva jucători, cei plecaţi, Sânmărtean, Szukala. Chiar dacă au pierdut foarte mulţi jucători, au mulţi internaţionali. De departe cea mai valoroasă echipă din acest campionat. Dar şi Universitatea Craiova e mai valoroasă decât în turul campionatului şi sper să dovedim asta şi pe teren. Nu există presiune, există o dorinţă foarte mare de victorie!“, a adăugat Săndoi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite