Olăroiu, obiectiv pe jumătate atins în finala Ligii Campionilor Asiei: de ce românul are motive de supărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al-Ahli Dubai, echipa antrenată de tehnicianul român, a jucat, sâmbătă, la Dubai, cu Guangzhou Evergrande, formaţia pregătită de Felipe Scolari. Duelul celor doi tehnicieni renumiţi a produs un meci extrem de tacticizat.

Iar per ansamblu, Guangzhou Evergrande, campioana Chinei din ultimele cinci sezoane, şi-a respectat statutul de favorită, chiar dacă partida s-a încheiat 0-0.

După o primă repriză fără mari evenimente, oaspeţii au început furtunos partea secundă, iar Huang Bowen a nimerit transversala cu un şut violent. Pe măsura trecerii minutelor, Guangzhou, campioana Asiei în 2013, a pus tot mai mult stăpânire pe joc şi doar intervenţiile portarului Ahmed Mahmoud au făcut ca scorul să fie, în continuare, 0-0.

Al-Ahli a fost aproape de a da lovitura pe final, atunci când o lovitură liberă executată periculos de Everton Ribeiro s-a scurs pe lângă poartă, goalkeeper-ul fiind bătut. S-a terminat 0-0, iar Cosmin Olăroiu poate fi mulţumit că a obţinut ce şi-a propus înainte de meci şi anume evitarea primirii unui gol pe teren propriu.

Returul de la Guangzhou, programat la 21 noiembrie, va fi însă infernal, mai ales că Oli l-a pierdut şi pe fundaşul dreapta, Abdelaziz Husain, cel care a văzut „roşu“, în minutul 84. Scolari are şi el probleme înaintea partidei retur, după ce golgheterul său brazilian, Ricardo Goulart (8 goluri în acest sezon de Liga Campionilor Asiei) a părăsit terenul accidentat, în minutul 59.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite