Naţionala Under 21 a României a pierdut la limită în faţa Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România Under 21
România Under 21

Echipa naţională Under 21 a României a fost învinsă în Anglia de reorezentativa similară a Albionului, care s-a impus cu 2-1.

Jucătorii lui Daniel Isăilă nu s-a putut impune în faţa unui adversar cu un joc entuziasmant. Anglia a avut în componenţă mai mulţi jucători care evoluează în Premier League şi au pus stăpânire pe joc încă din primul minut. Jucătorii lui Aidy Boothroyd au impresionat prin tehnică, un joc rapid, cu multe pase din prima şi multă imaginaţie pe faza de construcţie.

Englezii au deschis scorul chiar din minutul 8 şi au dominat prima repriză. De partea cealaltă, reprezentanţii noştri s-au bazat în principal pe momentele de strălucire ale lui Andrei Ivan, Ianis Hagi şi Florinel Coman. România a avut câteva ocazii de a egala, dar nici Florinel Coman, nici Andrei Ivan n-au reuşit să profite de ocaziile pe care le-au avut.

Anglia a făcut 2-0 în repriza a a doua, în minutul 72, când Clarke-Salter a reluat perfect cu capul o centrare din corner. ”Tricolorii mici” au avut şi ei câteva situaţii de a marca, iar golul a venit în minutul 79, prin Costache - jucător intrat în partea a doua şi care a făcut un meci foarte bun. Pe final, englezii n-au mai arătat aceeaşi poftă ofensivă, Florinel Coman putea egala în prelungiri din lovitură liberă, dar până la urmă s-a terminat 2-1.

Sursa: telekomsport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite