N-a fost bun la Steaua, dar e bun pentru locul 6 din Spania. Brazilianul Gabriel Machado a prins un transfer excelent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă o afacere marca Gigi Becali. Patronul Stelei, care nu mai ştia cum să scape de Machado, i-a plătit atacantului 20.000 de euro ca să plece de la echipă şi să renunţe la contractul care expira în vară.

Venit acum un an la Steaua de la “U” Cluj la dorinţa specială a lui Gigi Becali, cel care insistase pentru transfer în ciuda opoziţiei staffului, Gabriel Machado n-a reuşit să se impună în primul “11” al roş-albaştrilor. Atacantul de 23 de ani a costat 200.000 de euro la vremea respectivă, dar evoluţiile slabe urmate de o accidentare gravă care l-a ţinut mai mult de jumătate de an în afara terenului l-au scos din calcule pentru prima echipă. În total, într-un an de zile, brazilianul a jucat doar 4 meciuri la Steaua, 171 de minute, şi nu a reuşit să marcheze niciun gol! Spre deosebire de perioada precedentă, de la “U” Cluj, unde înscrisese de 14 ori în două sezoane.

Rayo Vallecano l-a luat ca jucător liber

În toamnă, Machado revenise la antrenamentele Stelei cu ceva kilograme în plus, aşa că n-a primit nicio şansă să arate că le poate lua faţa unor jucători ca Rusescu, Nikolici sau Rocha. Iar terminarea turului l-a găsit pe lista neagră a lui Gigi Becali, alături de Tibi Bălan, Martinovici, Rocha şi Dumitraş. Cum nu mai voia să-i suporte salariul până în vară, Becali i-a plătit sud-americanului 20.000 de euro doar ca să scape de el şi să accepte rezilierea contractului încă de acum.
Machado a luat banii, iar apoi, surpriză! A anunţat că s-a transferat, din postura de jucător liber de contract, cu Rayo Vallecano, ocupanta locului 6 din Spania! Brazilianul, care a semnat până în vară cu echipa din Madrid, cu opţiune de prelungire pentru alţi doi ani, ar putea debuta la noua sa formaţie chiar în meciul următor, împotriva Granadei, la care evoluează românul Gabi Torje. Iar pe 17 februarie, la doar 3 zile după ce foştii săi colegi de la Steaua vor juca împotriva lui Ajax, Machado va avea meci cu Real Madrid!

Vedeţi puterea impresarului, Machado nu a arătat nimic la Steaua. Poate nu s-a adaptat la Steaua, dar un impresar cu relaţii bune uitaţi unde poate ajunge
Anamaria Prodan, impresar
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite