Mutu, pus la zid de Becali - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre criticile lui Becali la adresa lui Mutu, despre atacul asupra lui Serge Akapko şi mulţumirea lui Tamaş. Vezi şi de ce a plecat Mircea Sandu în Franţa înaintea campaniei pentru alegeri şi de ce îi refuză Lucescu apelurile lui Mutu.

Mutu, pus la zid de Becali 

Mutu are o nouă poreclă. Nu mai este "Briliant", e "Jupân". Gigi Becali îl critică pe atacantul Fiorentinei, pe care nu îl mai vrea la naţională. "Prea făcea pe şeful cu toată lumea", atacă patronul stelist.

"La echipa naţională nu poţi să fii împărat. Eşti fotbalist ca toţi ceilalţi, nu poţi să te dai şef. Mutu şi la Fiorentina face pe jupânul", l-a criticat Becali la GSP TV.

Serge Akakpo: "Sunt fericit ca traiesc!"

Fundaşul echipei FC Vaslui, Serge Akakpo, a vorbit pe larg despre atacul armat al forţelor de eliberare din Cabinda, în urma căruia a fost împuşcat de două ori în spate, scrie Sport Total FM.

"Trecusem de graniţa din Congo şi după zece minute au început să tragă în noi. N-am înţeles imediat ce s-a întâmplat, dar ne-am aruncat cu toţii la podea. În cădere am fost lovit de două gloanţe în spate, însă dacă mai întârziam două secunde aş fi primit în piept gloanţele", a povestit Akakpo.

"Am mai multă minte şi n-o să intru în dispută cu Mutu!"

Conflictul dintre Răzvan Lucescu şi Adi Mutu continuă, scrie ProSport. Atacantul Fiorentinei a declarat că e rândul selecţionerului să dea un semn, după ce Lucescu Jr. a refuzat în mai multe rânduri să-i răspundă la telefon.

"Cred că am mai multă minte decât să intru într-o dispută cu un jucător. El trebuie să fie profesionist, să îşi vadă de joc, nu să facă comentarii şi să analizeze", a spus Răzvan Lucescu la Digi Sport.

Probleme pentru Sandu! S-a dus în Franţa înainte de campania electorală!

Mircea Sandu are din nou probeleme după operaţie! Mâine ar fi trebuit să fie la Cluj să îşi înceapă campania pentru alegeri, dar a fugit la un nou control în Franţa, pentru că s-a simţit rău.

Operaţia l-a slăbit pe Sandu, dar nu l-a făcut să renunţe la federaţie, scrie Sport.ro. Sandu s-a dus la un nou control la spitalul unde s-a operat, dar şi-a lăsat locotenenţii să se ocupe de campania sa.

Tamaş laudă Anglia: "La ei se aleargă ca la Olimpiadă"

Tamaş a lăudat campionatul englez şi se felicită că a ales WBA, scrie Gazeta Sporturilor. Spune că este călit şi împotriva dezastrelor aşa că nu se lasă intimidat de eroarea din meciul de debut

În Anglia, chiar dacă în liga secundă, se aleargă ca la Olimpiadă la probele de viteză. Se pune osul, iar orice fracţiune de secundă de neatenţie poate să te coste. Am văzut că presa m-a scos vinovat la acea fază, dar eram în alunecare şi eu, şi atacantul advers, iar el a avut noroc spre deosebire de mine. A lovit mingea înaintea mea şi a dat-o lîngă bară. E chestie de şansă, ăsta e fotbalul, se pierde sau se câştigă"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite