Mourinho visează să facă echipă cu un român şi i-a dezvăluit numele echipei cu care va semna din vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui Real Madrid are mai mulţi prieteni în România, iar unul dintre aceştia a povestit care sunt planurile de viitor ale portughezului. „Mou“ tocmai a refuzat o propunere care implica o sumă fabuloasă ce l-ar fi transformat în cel mai bine plătit antrenor din lume.

Impresarul Ioan Becali se află în relaţii strânse cu Jose Mourinho. Drept urmare, în ultimii ani, „The Special One“ chiar a venit de câteva ori în România, mergând la Constanţa pentru a vedea un meci al naţionalei, dar şi la palatul lui Gigi Becali! Mai mult, la un moment dat, tot la propunerea lui Giovanni, portughezul era interesat de transferul lui Mirel Rădoi la Inter Milano.

Acum, când „Mou“ e aproape de a încheia un capitol din cariera sa la Real Madrid, Ioan Becali a dezvăluit ce are de gând să facă tehnicianul lusitan, după ce se va despărţi de „galactici“.

„Mourinho a zis că rămâne în fotbalul mare încă 4-5 ani şi cred că în proporţie de 90% se va duce la Chelsea“, a povestit Giovanni la Dolce Sport. 

Impresarul a spus că i-a propus portughezului o variantă incredibilă. 

„I-am zis, «Ce spui dacă am merge amândoi la o echipă unde ai putea să câştigi 20 de milioane?» Mi-a zis, «Giovanni, cu cea mai mare plăcere, am face cel mai tare cuplu, dar nu în spaţiul Sovietic! Am copiii la şcoală, încă 4-5 ani până vor merge pe drumul lor, apoi ne putem gîndi la orice»“, a dezvăluit Ioan Becali dialogul pe care l-a avut cu Jose Mourinho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite