Moment de răscruce la Botoşani: Grozavu riscă schimbarea după un număr record de zile pe bancă. Ce a spus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai longeviv tehnician din primul eşalon a comentat posibilitatea ca mandatul său să se încheie după un şir lung de înfrângeri.

Leo Grozavu a fost numit la FC Botoşani la 6 ianuarie 2014 şi, în mod incredibil, a rezistat în funcţie într-un campionat în care antrenorii sunt schimbaţi ca pe şosete.

Concret, tehnicianul de 48 de ani a adunat 611 zile pe banca moldovenilor. Din păcate pentru el, echipa sa pare a fi lovită de un ghinion mare, după cum „Adevărul“ a exemplificat aici.

La finalul unui alt eşec, Grozavu a vorbit la Dolce Sport despre viitorul său la FC Botoşani. „Conducerea te poate susţine până la un anumit moment. Rezultatele te ţin, iar în acest moment nu prea avem aşa ceva“, a declarat antrenorul formaţiei care, în acest sezon, a jucat în preliminariile Ligii Europa.

El a analizat şi situaţia actuală a echipei: „E destul de greu să-mi mai motivez băieţii. E vorba şi de ghinion şi de situaţia în care suntem în acest moment. Am suferit câteva înfrîngeri care ne-au debusolat. Toţi jucătorii pe care îi avem accidentaţi îi avem pe o perioadă lungă. Achiziţii nu mai putem face pentru că s-a terminat perioada de transferuri. De la începutul campionatului avem o mulţime de greşeli împotriva noastră“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite