Mititelu va vinde doi jucători la vară, dar susţine că Ştiinţa e cel mai bogat club din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea
Mihai Costea

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, spune că echipa stă prost cu banii, dar că îşi va reveni. Acesta este dispus să renunţe la unu-doi jucători în vară.

„Cu banii stau prost, cum stă toată lumea. Eu zic că o să ne fie greu, dar o să ţin echipa. Dacă nu aveam ban, ce puteam să fac ca să fac rost? Avem o serie de jucători foarte interesanţi. Eu nu spun că e vorba de sume fantastice, dar, dacă era o situaţie aşa de grea, recurgeam la chestiunea asta foarte uşor. Au fost probleme la club, cum sunt şi la alte cluburi, dar eu zic ce a fost mai greu a trecut”, a spus Mititelu la Digi Sport, citat de editie.ro.

La vară poate o să vindem un jucător, poate doi, dar mai mult nu. S-ar putea să plece chiar Mihai Costea. Dar eu, să fiu sincer, aş vrea ca Mihai să mai stea măcar un an. Există un interes foarte mare pentru alţi doi jucători de-ai noştri. Niciun club din Liga I nu are patrimoniul activ al Universităţii Craiova, este cel mai bogat club din România din punctul ăsta de vedere, noi stăm mai greu cu lichidităţile”, a mai spus Adrian Mititelu.

Sincer, Universitatea Craiova are un patrimoniu de cel puţin 80 de milioane de euro. Nu e un patrimoniu aiurea, cu lucruri concrete. În doi - trei ani avem şanse să devină cel mai bogat club din România”, a încheiat patronul Ştiinţei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite