Mihai Leu: "Fiului meu nu-i place boxul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu e managerul oraşului Hunedoara
Mihai Leu e managerul oraşului Hunedoara

Mihai Leu a fost primul campiona mondial la box profesionist pe care l-a avut România, iar acum urmăreşte atent tot ce se întâmplă în acest sport.

El a dezvăluit recent în cadrul emisiunii "Event d'or" de la Activ eFeM, faptul că fiul său, Marco, nu împărtăşeşte dragostea sa pentru sportul care l-a făcut celebru în toată lumea. "Fiul meu, care are 20 de ani, este pasionat de alte lucruri, precum ciclismul montan sau arta fotografică. Niciodată nu a fost atras de box chiar dacă acesta este sportul pe care eu îl iubesc cel mai mult. În schimb, lui Marco îi plac foarte mult cursele de raliu şi cu siguranţă nu va lipsi pe 24 şi 25 august la etapa de raliu a Aradului pe care o organizez", a declarat Mihai Leu în cadrul emisiunii moderate de prietenul său, omul de afaceri Nicuşor Stan. 

Pe 23 august, Mihai Leu va fi prezent la Constanţa unde asociatul său din Germania, Erol Ceylan, va organiza o nouă gală de box de amploare, în cadrul căreia Christian "Hammer" Ciocan îşi va pune la bătaie titlul de campion european la categoria grea.

leu2
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite