Marea rivală a Simonei Halep: „Am crezut că se va schimba totul! E deprimant“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wozniacki şi Halep FOTO Getty Imahes
Wozniacki şi Halep FOTO Getty Imahes

Caroline Wozniacki este jucătoarea care i-a „furat“ Simonei Halep locul unu WTA şi trofeul la Australian Open în luna ianuarie, iar daneza este acum din nou pe urmele româncei.

Într-un material realizat de ESPN, Caroline Wozniacki îşi prezintă povestea.

La vârsta de nouă ani, ea dădea un interviu pentru un ziar local din Odense, iar la 10 ani apărea într-un show televizat numit Wonder Kids - Copii Minune.

Era deja un talent prodigios, care câştiga cu 6-0, 6-0 meciurile de la campionatul naţional Under 12, deşi avea doar 10 ani. Multă lume credea că, având părinţi polonezi, aceştia o împing de la spate şi o forţează să să se antreneze suplimentar. De fapt, era invers. 

Caroline spune că ea era cel care îi cerea tatălui ei să stea mai mult pe teren şi îl trezea la 8 dimineaţa să meargă la alergat. La 14 ani era deja o mică vedetă, lumea o recunoştea pe stradă, iar la 15 ani făcea parte din loturile Danemarcei. 

La nici 20 de ani, Caroline Wozniacki ajungea pentru prima dată pe locul unu WTA. „Am visat atât de mult la acel moment şi am crezut că va fi ceva nebunesc şi că viaţa mea se va schimba total.“. A doua zi, Cafoline avea meci. Tatăl ei i-a cerut să aibă grijă la forehandul din alergare şi a început încălzirea. „Ajungi la apogeul carierei şi realziezi că e la fel. Nu s-a schimbat nimic, E deprimant“, a spus Caroline Wozniacki

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite