Mai întâi, trădător, apoi ameninţător: Ousmane N’Doye l-a sunat pe Cornel Dinu şi l-a făcut praf la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Senegalezul şi-a permis să-l atace pe legenda clubului Dinamo, după ce acesta s-a arătat dezgustat de comportamentul africanului.

Ousmane N’Doye şi-a ruinat echipa, ASA Târgu-Mureş, în remiza obţinută, sâmbătă, pe terenul celor de la Dinamo. Africanul a dat semne că n-a uitat că a evoluat doi ani în „Ştefan cel Mare“ şi a „reuşit“:

A- Să rateze un penalty la 1-0 pentru Târgu-Mureş.

B- Să primească două „galbene“ în trei minute şi să fie eliminat.

În ciuda acestei prestaţii, N’Doye s-a dus spre galeria „câinilor“ şi a scandat cu suporterii dinamovişit, după ce a fost eliminat! Acest comportament al africanului l-a dezgustat, inclusiv pe Cornel Dinu.

„N’Doye e o ciudăţenie de vrăjitor african de care n-aveam nevoie în România. Felul cum vorbeşte, cum se îmbracă, gesturile sale nu sunt cele pe care ni le dorim în fotbalul nostru. N’Doye nu are cum să fie «câine». Probabil e melancolic pentru că aici a găsit căldură şi suporteri“, a declarat „Procurorul“ după partida Dinamo – ASA Târgu-Mureş, scor 1-1.

N’Doye: „Stai în banca ta“

Cornel Dinu a povestit la Digi Sport că, după declaraţiile sale, astăzi, a fost contactat de N’Doye prin telefon.

„Mi-a spus să stau în banca mea, că altfel o să văd eu ce o să păţesc! Să nu mai vorbesc niciodată de el, că altfel o să am parte de ceva urât“, a dezvăluit oficialul clubului Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite