VIDEO Simona Halep e în semifinalele turneului de la Doha. Victorie cu un prim set remarcabil contra americancei Bellis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO
EPA-EFE / Noushad Thekkayil
Simona Halep FOTO EPA-EFE / Noushad Thekkayil

Simona Halep a terminat victorioasă meciul din sferturile de finală ale turneului de la Doha împotriva americancei CiCi Bellis, numărul 48 WTA.

Românca s-a impus în primul set cu un categoric 6-0, după numai 33 de minute de joc. În debutul setului al doilea, cele două jucătoare au reuşit câte un break, disputa fiind ceva mai echilibrată. 

La scorul de 3-2 pentru Bellis, Halep a făcut un nou game uriaş. A salvat 6 mingi de break, în unele momente într-o manieră eroică, într-un game de 12 minute şi 30 de secunde.

S-a mers apoi cap la cap până la 4-4, unde Simona a reuşit un nou break. la 5-4 pentru ea, Halep a servit excelent şi a pus capăt meciului cu un game câştigat destul de clar.

Partida a durat o oră şi 24 de minute. 

Vezi AICI când va avea loc meciul dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza

Vezi AICI prima declaraţie a Simonei Halep, după meciul ce s-a calificat în semifinale

Misiune grea în semifinale! Simona Halep întâlneşte coşmarul jucătoarelor din România 

O nouă intervenţie importantă a lui Andrei Pavel la Simona Halep. Ce i-a cerut acesta să facă jucătoarei sale spre finalul meciului cu CiCi Bellis 

tabel

Halep şi Bellis nu s-au întâlnit niciodată în circuitul WTA.  Aceasta are numai 18 ani şi a furnizat o mare surpriză la Doha, unde a urcat din calificări. 

În optimi, Catherine Cartan, mai pe scurt CiCi, a eliminat-o pe cehoaica Karolina Pliskova, favorita numărul 5 a competiţiei,  scor 7-6, 6-3.

Americanca a fost desemnată în 2014 cea mai bună junioare din lume. Ea în palmares un singur titlu WTA, câştigat în 2016, la Honolulu, în Hawaii. 

Dacă trece de CiCi Bellis, Simona va juca în semifinale cu Garbine Muguruza, care a trecut de Caroline Garcia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite