Liga Campionilor: Celtic Glasgow, învinsă de o echipă de amatori din Gibraltar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Lincoln din Gibraltar, în manşa întâi a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Lee Casciaro, 34 de ani, de meserie poliţist, a marcat golul victoriei, în minutul 48.

Returul este programat, miercurea viitoare, la Glasgow.

În primul tur, Lincoln a trecut de estonii de la Flora Tallinn, după 1-2 în deplasare şi 2-0 acasă.

Antrenorul lui Celtic, Brandon Rogers, spune că nu e o ruşine faptul că echipa sa a pierdut meciul din Gibraltar: "A fost un meci dominat de noi şi în care am avut destule ocazii de a marcat. Dar uneori se întâmplă şi asta în astfel de meciuri, o minge lungă trimisă spre celălalt careu şi marchezi un gol.

Acum ne-am pus într-o situaţie dificilă (n.r. în vederea returului), dar eu cred că am arătat că merităm să ne calificăm. Normal, nu îţi doreşti niciodată să pierzi un meci. Mai avem o săptămână de antrenamente şi vom arăta mai bine. Nu e o ruşine. Nu am profitat de şansele avute şi ei au făcut-o. Returul va fi ferit. Nu trebuie să ne panicăm. Avem suficientă valoare pentru a ne califica în turul următor. Este o "afacere" în două manşe şi obiectivul nostru e să ne calificăm", a declarat Brendan Rodgers după meci, notează prosport.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite