Leicester City, liderul din Anglia , e antrenată de omul care a pus umărul la calificarea României la Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Leicester City este noul lider din Anglia, reuşind să ia faţa unor formaţii mult mai valoroase, precum Manchester United şi Manchester City, clasate pe următoarele locuri.

Leicester este surpriza actualei ediţii de campionat, una în care este conduă se pe banca tehnică de Claudio Ranieri (foto jos). Italianul a revenit în circuit după experienţa nereuşită de la cârma naţionalei Greciei, pe care a pregătit-o în preliminariile Euro 2016, cu rezultate dezastruoase. De altfel, Ranieri este socotit "groparul" campioanei Europei din 2004, care a început campania de calificare cu un 0-1 pe teren propriu în faţa naţionalei României, rezultat care ne-a ajutat mult în obţinerea calificării. 

Leicester City este patronată de un om de afaceri thailandez,Vichai Srivaddhanaprabha, care deţine o companie de energie. între jucătorii legitimaţi la echipă se numără Kasper Schmeichel (danez), Okazaki (japonez), Inler (elveţian), Morgan (jamaican) şi Fuchs (austriac), iar golgheterul echipei este englezul John Vardy, care are 13 goluri în 13 meciur, fiind cel mai bun marcator din Premier League, în acest sezon.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite