CONFERINŢĂ Laurenţiu Reghecampf: „Meciul cu Petrolul va fi mai greu decât cel din Supercupa României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode
Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua FOTO Cosmin Iftode

Steaua se va duela duminică (21.00) cu Petrolul Ploieşti, pe teren propriu (Ghencea), partida contând pentru etapa cu numărul XVI. Înaintea confruntării, cele două echipe sunt la egalitate, însă campioana României are cu trei meciuri disputate mai puţin

Laurentiu Reghecampf a prefaţat meciul Steaua - Petrolul, într-o conferinţă de presă susţinută vineri. „Întâlnim o echipă foarte bună, o echipă care a câştigat multe partide în ultima vreme. Dacă noi vom câştiga, pentru noi va fi mult mai bine. Dar chiar şi aşa, nu am ucide campionatul pentru că Astra e în spatele nostru şi mai avem două meciuri cu ei, rămâne să vedem dacă le vom juca în acest an. Părerea mea e că nu se decide campionatul duminică. 

Steaua e o echipă foarte bună, care a meritat să câştige campionatul trecut. Dacă privim per ansamblu acest lucru şi că i-am bătut în Supercupă cu 3-0, atunci Steaua poate fi considerată favorită. Dar meciul se joacă pe teren. Îmi doresc foarte mult victoria în acest meci. De la ultimul meci din Supercupă, la Petrolul au apărut câţiva jucători foarte buni, s-au integrat foarte repede, e meritul lui Contra. 

Vom avea un meci mult mai greu ca în Supercupă, nu o să luăm drept exemplu acel meci. Am analizat foarte atent meciurile lor, trebuie să tratăm serios acest meci. Avem valoare, echipă bună şi avem puterea de a câştiga acest meci. Noi a trebuit să amânăm mai multe meciuri pentru a oferi posibilitatea naţionalei României să se pregătească mai bine de meciuri. Noi am ajutat federaţia, naţionala. Iar noi o să trebuiască acum să jucăm într-o perioadă nefavorabilă pentru fotbal. Nu va fi benefic spectacolului, fotbalului să se joace în aceste condiţii, dar dacă va fi nevoie o vom face. Jucătorii noştri au deja 24-25 de meciuri oficiale jucate în acest sezon şi dacă ne uităm la celelalte echipe, nu ştiu dacă sunt foarte mulţi jucători care să aibă într-un an atâtea meciuri. Noi am cerut amânarea, rămâne de văzut ce se va întâmpla“, a declarat tehnicianul campioanei României.

Ştiri pe aceeaşi temă:

CONFERINŢĂ Planul lui Cosmin Contra pentru meciul Steaua - Petrolul: „Învingem şi relansăm campionatul“

Ilie Balaci despre căpitanul roş-albaştrilor: „Şansa Stelei este plecarea lui Alexandru Bourceanu“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite