Ion Ţiriac vorbeşte despre antrenorul Simonei Halep. Ce are să îi reproşeze omul de afaceri lui Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Ţiriac, care tocmai a tulburat apele în tenis prin decizia de a suspenda acordarea trofeului pentru turneul de tenis de la Madrid, a dezvăluit ce nu-i place la Darren Cahill.

Ţiriac a vorbit despre relaţia dintre jucătorii şi antrenorii de tenis şi a punctat o chestiune care ţine de Darren Cahill.  "Cahill nu e rău. De câte ori vorbesc cu el, 80-90% din lucrurile pe care mi le spune sunt chiar aşa. Nu-mi place la el că e prea uman. Ar trebui să fie mai dur, să spună aia facem", a spus fostul tenismen la Smart FM, citat de ziare.com. 

El a dezvăluit şi ceea ce crede în general despre relaţia dintre jucători şi antrenori. "Eu sunt mai arogant asa când vine vorba de antrenorii de tenis. Consider ca la tenis nu exista antrenori. Funcţionează foarte greu treaba cu antrenorul platit de jucator. Ia ganditi-va ca jucatorul sau jucatoarea nu are chef sa se antreneze o data. Ce poate sa-i spuna antrenorul? Dacă apoi îl da afară şi se duce la nevastă-sa fără plicul cu bani? Ce putere poate să aibă în faţa unuia care îl plăteşte? Una e antrenor la fotbal, alta e la tenis", a continuat acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite