Ioan Andone a dat lovitura: 100.000 de euro pentru 6 meciuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Andone s-a înţeles cu gruparea Al Ettifaq, locul 10 în prima ligă din Arabia Saudită, la care joacă şi Nicolae grigore. "Fălcosul" debutează vineri.

Al Ettifaq se luptă pentru evitarea retrogradării, fiind cu un singur punct peste formaţia de pe locul 13, poziţie care duce în eşalonul secund. Mai sunt doar şase meciuri până la finalul campionatului, iar Ando are misiunea de a menţine echipa în prima ligă.

La Al Ettifaq evoluează şi fostul rapidist Nicolae Grigore. Vineri, formaţia va evolua pe teren propriu contra echipei Al Nassr, care-l are în staff pe Eusebio Tudor, fostul jucător al Petrolului. Al Nassr este pe primul loc în campionatul din Arabia Saudită. 

"Am cedat rugaminţilor preşedintelui, care mi-e prieten, şi am decis să merg acolo pentru cele 6 meciuri care au mai rămas în campionatul Arabiei Saudite. Echipa este într-o situaţie în care nu a mai fost până acum, la doar un punct de retrogradare şi asta nu este normal la un club de talia lui Al Ettifaq", a declarat Ioan Andone pentru Digi Sport.

Pentru cele 6 meciuri în care va conduce echipa, el va primi 100.000 de euro! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite