Ilie Năstase, arătat din nou cu degetul: „Mi-a spus în franceză că sunt o c**va mare!“ O belgiancă, scârbită de „Nasty“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Fostul lider ATP a primit o veste bună la începutul săptămânii, obţinând reducerea suspendărilor cu care s-a ales după meciul România – Marea Britanie din Fed Cup. Imaginea sa rămâne însă la fel de proastă la nivel internaţional.

Ilie Năstase şi-a dat demisia din funcţia de căpitan nejucător în echipa de Fed Cup a României, însă cât timp le-a condus pe fete a avut un comportament urât cu care le-a îngrozit pe adversare.

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) l-a suspendat pe „Nasty“ pentru spectacolul penibil pe care acesta l-a făcut la Mamaia, atunci când România a întâlnit Marea Britanie.

Acest episod n-a fost însă singurul cu care Năstase a încălcat normele bunului simţ. În februarie 2017, într-o altă partidă de Fed Cup, România – Belgia, scor 1-3, Năstase a jignit-o pe Dominique Monami. Aceasta a îndeplinit funcţia de căpitan nejucător în echipa adversă. După ce a aflat că „Nasty“ s-a ales cu pedepse reduse pentru comportamentul său din meciul cu Marea Britanie, Monami făcut o serie de dezvăluiri pentru „Le Soir“.

Ce a spus?

*Ilie Năstase m-a insultat. Mi-a spus în franceză: Eşti o c***a mare, habar n-ai de tenis!

*A fost foarte violent, mai ales că oficialii de la ITF n-au reacţionat! 

*Asta e. N-am plâns. Până la urmă, l-am ignorat şi am acumulat mai multă energie pentru a câştiga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite