Horia Tecău: „Virusul Zika a fost un pretext pentru cei care n-au vrut să participe la Olimpiadă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău şi Florin Mergea
Horia Tecău şi Florin Mergea

Horia Tecău şi Florin Mergea au obţinut medaliile de argint la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, la tenis dublu masculin.

Horia a dezvăluit că n-a simţit niciun moment pericolul virusului Zika, din cauza căruia mulţi sportivi au ales să nu particpe la JO."Cât am stat la Rio, zece zile, nu am auzit o dată cuvântul Zika, nu am văzut un ţânţar. Pur şi simplu cred că e un alt motiv al sportivilor care nu şi-au dorit să participe", a declarat Horia Tecău. 

Horia a vorbit şi desspre parcursul Simonei Halep. “Cred că pentru Simona este doar o chestiune de timp până va câştiga primul Grand Slam, până va ajunge numărul unu. Cred că joacă la un nivel înalt, constant şi cu siguranţă după ce va avea o victorie asupra Serenei Williams sau un turneu de Grand Slam, va urma o serie mai lungă”, a afirmat Horia Tecău, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa.

Întrebat dacă anul viitor va mai juca cu Simona Halep în turneele de dublu mixt, Tecău a spus:“Nu ştiu cât îşi doreşte ea să mai joace la mixt pentru că se concentrează foarte mult pe simplu. E greu când ai ca obiectiv câştigarea unui Grand Slam la simplu şi ajungi într-un sfert de finală vrei să te odihneşti să te recuperezi pentru următorul meci, nu să intri la mixt. E mai greu să participi în două probe. Dacă îi va face plăcere şi va dori să reintre în proba de mixt, putem juca împreună”, a afirmat Horia Tecău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite