Antrenorul care a creat noua echipă „extraterestră“ a anunţat ce va face în sezonul viitor: dat la o parte de la Bayern, Heynckes ştie ce are de făcut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Face 68 de ani, la 9 mai, are 1008 meciuri în Bundesliga, ca jucător şi ca antrenor, iar acum a format cea mai spectaculoasă formaţie de club din lume, care tocmai a dezintegrat Barcelona cu 7-0. Recompensa? La finalul sezonului va trebui să elibereze locul pentru Josep Guardiola.

Până acum, doar clubul Bayern Munchen, într-o încercare de a explica iminenta sosire a lui Guardiola, la Munchen, anunţase că Jupp Heynckes va ieşi „la pensie“. Această variantă nu fusese confirmată şi de însuşi Heynckes, vizibil deranjat că, încă din ianuarie, s-a anunţat numele înlocuitorului său. 

Acum, imediat după returul cu Barcelona, tehnicianul a lămurit ce va face, după terminarea acestui sezon.

Ce a spus?

„Sunt de aproape 55 de ani în fotbal. Cred că e suficient şi a venit momentul să mă opresc. A fost un sezon fantastic, mai avem două finale, cea de Liga Campionilor şi cea a Cupei Germaniei, după care mă voi opri. Faptul că echipa mea joacă extraordinar şi că practică un fotbal de nivel foarte înalt nu poate schimba decizia mea“, a anunţat Heynckes.

trofee a cucerit Heynckes, ca antrenor: titlul în Bundesliga (3), Supercupa Germaniei (3), Liga Campionilor (1) şi Supercupa Spaniei (1).

9

echipe a antrenat Heynckes: M'Gladbach, Bayern Munchen, Athletic Bilbao, Frankfurt, Tenerife, Real Madrid, Benfica, Schalke, Leverkusen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite