Handbal/ Vasile Stângă: „Suntem încă la grupa mică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Stângă, antrenorul echipei de handbal Energia Pandurii, a aruncat toată vina pierderii meciului cu FC Porto asupra jucătorilor săi. Mai mult decât atât, acesta a declarat că echipa sa ar juca altceva dacă ar avea trei-patru jucători de la FC Porto.

Ljubomir Obradovic, antrenorul echipei FC POrto, a declarat că meciul retur va fi dificil, pentru că Energia va juca fără o presiune: „Ştiam că Energia este o echipă experimentată. Jucătorii echipei gazdă şi-au dorit foarte mult să înscrie şi de asta au simţit o presiune în plus pe umerii lor. Sunt mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat, pentru că am condus la o diferenţă mare“.


Vasile Stângă a declarat, la conferinţa de presă, că echipa sa nu a făcut saltul la grupa mare: „Handbalul se joacă cu mintea, să fie concentraţi, să fie în teren 100%. Îşi pierd concentrarea la şuturile la poartă. La nivel de cluburi încă nu suntem la grupa mare, cum se spune, suntem încă la grupa mică. Porto ne-a demonstrat că este o echipă experimentată, cu jucători foarte buni, care ştiu handbal şi rezolvă o problemă unu la unu sau dau pas de gol. Sunt jucători adevăraţi. Dacă aş avea şi eu trei-patru jucători ca ei, ar fi altă situaţie. Ne blocăm şi e foarte greu să deblochezi mintea unora.

image

Poarta este într-o criză de la începutul campionatului. Nu ştiu ce se întâmplă. Ştiu că Dragomir trece printr-o perioadă prostă personală, dar nu ştiu ce e cu Ciobanu, pentru că e total pierdut în poartă. (...) Nu am găsit cadenţa ca să intrăm în handbal. În meciul retur mergem să jucăm. Mergem la victorie pentru că nu avem nimic de pierdut“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite