Fotbaliştii Petrolului îi pregătesc ceva lui Radu Mazăre, primarul care şi-a pus "gorilele" să-l bată pe Hamza Younes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Younes Hamza are tot ploieştiul alături
Younes Hamza are tot ploieştiul alături

Bătaia pe care Hamza Younes a încasat-o de la bodyguarzii primarului constanţean Radu Mazăre i-a şocat pe colegii fotbalistului de la Petrolul.

În semn de solidaritate faţă de coechipierul lor, jucătorii Petrolului au decis ca la meciul cu ceahlăul, programat mâine, să intre pe teren cu tricouri imprimate cu chipul lui Hamza, după ce acesta a fost şifonat, şi cu mesajul "Justice for Hamza". "Younes este bine acum dar ceea ce s-a întâmplat acolo este trist pentru România. Vom face tot ce putem pentru a-l ajuta să treacă peste asta", a declarat brazilianul Guilherme, fundaşul stânga al "lupilor galbeni". Hamza şi-a revenit după şocul provocat de incident şi ar putea fi chiar titular în meciul cu Ceahlăul.

Pe de altă parte, suporterii Petrolului care vor să-şi însoţească echipa în deplasarea de la Swansea, pot merge cu avionul alături de delagaţia ploieştenilor. Programul deplasării este următorul:
- plecarea miercuri, 21 august, ora 14.45, de pe Aeroportul Internaţional Otopeni, cu sosirea la Cardiff, la ora locală 16.00;

- întoarcerea joi, 22 august, imediat după încheierea partidei dintre Swansea şi FC Petrolul.

Preţul unui pachet este de 500 de euro/persoană, incluzând trasportul cu avionul şi transferurile la destinaţie.  Celor interesaţi, clubul nostru le poate oferi şi variante pentru cazare.

Înscrierile şi plata pachetului se fac la sediul clubului FC Petrolul Ploieşti (stadion „Ilie Oană”, intrarea dinspre strada Latină, telefon: 0244-517594; fax: 0244-596050; email: office@fcpetrolul.ro).
Înscrierile vor fi acceptate în limita locurilor disponibile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite