Hamza: "Sunt sigur că într-o zi mă voi întoarce la Petrolul. Acum a trebuit să plec pentru o ofertă de nerefuzat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamza era cel mai iubit jucător al Petrolului
Hamza era cel mai iubit jucător al Petrolului

Aproape transferat la Botev Plovdiv, în Bulgaria, tunisianul Younes Hamza a lămurit problema plecării lui de la Petrolul.

”Am primit o ofertă foarte bună pe care nu o pot refuza. Trebuie să mă gândec la viitorul meu şi sper ca toată lumea să mă înţeleagă. Sunt sigur că într-o zi mă voi întoarce la Petrolul”, a afirmat atacantul pe FcpTV. El a mai spus că a trăit doi ani superbi la Ploieşti, în care a crescut odată cu echipa, scăpând de la retrogradare în primul sezon, câştigând Cupa România apoi şi luptânfdu-se pentru titlu în prima parte a acestui campionat. "Voi fi cel mai fericit dacă Petrolul câştigă campionatul", a spus Hamza. 

El a preferat transferul în Bulgaria, unei plecări în China, deoarece urmează la Bucureşti, cursurile unei facultăţi pe care vrea să o termine.Transferul nu e încă perfectat, deoarece mai există mici detalii de pus la punct, dar Petrolul va primi 750.000 de euro pentru Hamza, iar jucătorul va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună, dublu faţă de cât avea la Petrolul. Botev a mai transferat în această iarnă 4 fotbalişti din Liuga I, Luchin şi Curtean, de la Dinamo, Benga şi Dore, de la Petrolul, lucru care-l va ajuta pe Younes să se integreze mai uşor la noua sa echipă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite