Halep vrea să-l aducă pe marele Federer în România: „Îl admir enorm! Pe mine mă fascinează. M-a cucerit complet“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) s-a întâlnit la Melbourne, atât cu Roger, cât şi cu tatăl acestuia, Robert. Au fost două momente care au încântat-o pe constănţeanca de 26 de ani.

Simona Halep a declarat, de-a lungul timpului, că are mai mulţi favoriţi în circuitul masculin, însă jucătorul numărul 1 pentru ea rămâne elveţianul Roger Federer.

Câştigător al 20 de titluri de Grand Slam, ultimul la Australian Open 2018, Federer a avut, la rândul său, mereu cuvinte frumoase la adresa Simonei. Astfel că, pe lângă un respect profesional, între cei doi există şi o relaţie de prietenie. Halep a dezvăluit pentru Pro TV motivul pentru care a devenit fanul lui Roger, recunoscând, totodată, că vrea să-i facă elveţianului o invitaţie pentru ca acesta să viziteze România.

Ce a spus?

*Enorm! Enorm îl admir! Şi îl admir foarte mult pentru faptul că el a putut să devină atât de liniştit dintr-un jucător foarte, foarte irascibil şi foarte nervos pe teren. M-a cucerit complet cu asta.

*Sută la sută, aş da orice pentru a fi o zi în pielea lui Roger! Calmitatea şi felul lui de a gestiona şi fiecare moment... pe mine ma fascinează.

CITEŞTE ŞI:

*FOTO Halep, păzită de un luptător MMA la Cluj: Simona e însoţită peste tot de o gardă de corp

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite