Halep a explicat de ce nu a mai continuat partida cu Alize Cornet. Câte zile de pauză va lua jucătoarea din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep. FOTO: Reuters
Simona Halep. FOTO: Reuters

Simona Halep s-a retras astăzi din primul tur al turneului de la Dubai, dotat cu premii în valoare de 2 milioane de dolari. Românca a abandonat întâlnirea cu franţuzoaica Alize Cornet în startul setului secund.

„Am vrut să încerc deoarece îmi place să lupt pentru şansa mea, dar aici nu am putut. După un set, mi-am dat seama că era periculos să continui“, a declarat Halep pentru Washington Post

În timpul turneului câştigat duminică, la Doha, Halep a acuzat dureri la tendonul lui Ahile, iar în meciul cu Alize Cornet, din turul 1 de la Dubai, a cerut intervenţia medicului, care i-a înfăşurat piciorul drept cu un bandaj consistent.

Românca a luat un singur game în primul set, pierdut cu1-6, apoi şi-a câştigat serviciul, în primul game al setului secund, şi s-a retras după ce Cornet a egalat la 1-1. 

Potrivit Washington Post, fizioterapeutul WTA i-a recomandat 10 zile de pauză româncei. 

Cel mai probabil, următorul turneu pentru Simona Halep va fi la Indian Wells (5-16 martie), un turneu foarte important, cu premii totale de aproape 5,5 milioane de dolari. Face parte din categoria WTA Premier Mandatory, ca valoare imediat după cele de Mare Şlem. 

Citeşte şi 

Simona Halep s-a retras de la Dubai! A abandonat meciul cu Cornet la 1-6 şi 1-1!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite