Halep, răspuns cu bun simţ: Cum a reacţionat când a fost chestionată despre comportamentul ei de lider mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep are 18 săptămâni în fruntea ierarhiei WTA şi, dacă succesul îi ameţeşte pe unii, în schimb, pentru „regina“ circuitului feminin, totul e ca înainte.

Simona Halep e tot mai mediatizată în acest an, de când a impresionat lumea tenisului prin meciurile ei spectaculoase de la Australian Open.

Înainte, constănţeanca nu era o ţintă prea atractivă pentru jurnaliştii străini, chiar dacă se află din 2014 în Top 10 mondial. Mai nou însă, Halep e tot mai solicitată pentru interviuri, iar de când a început Indian Wells, liderul WTA a avut mai multe întâlniri cu reprezentanţii presei.

Printre întrebările adresate Simonei a fost şi una despre modul în care urcarea pe locul 1 mondial i-a schimbat viaţa şi poate şi comportamentul. Concret, Halep a fost chestionată dacă de acum îşi permite să-i zică antrenorului Darren Cahill ce să facă. Potrivit Digi Sport, răspunsul româncei a fost unul plin de bun simţ.

Ce a spus?

*Nu voi face niciodată aşa ceva, dar dacă se va întâmpla, îi voi spune lui Darren să mă pedepsească! Nu îmi place să fiu aşa, să am genul acesta de atitudine. 

*Lucrurile sunt normale în echipa noastră, nu s-a schimbat nimic. Am o echipă foarte bună, aşa că vreau să am grijă de ea.

*Pentru mine, e o realizare uriaşă să fiu numărul 1, dar viaţa mea de zi cu zi nu s-a schimbat prea mult. Pe interior sunt împlinită, pentru că vorbim despre un vis devenit realitate. Am muncit zi de zi pentru el, e un mare vis al meu încă de pe vremea când eram copil. Mă bucur enorm şi nici nu simt prea multă presiune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite