Halep e înfiorător de bună pe zgură: Prima declaraţie dată după victoria cu Konta arată forţa ei pe această suprafaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (3 WTA) a fost de neoprit pe zgură în 2018, când a şi devenit campioană la French Open, iar acum pare a fi în forma maximă şi neafectată de faptul că are cele mai multe puncte de apărat în această perioadă a sezonului.

Simona Halep a avut un început de an mai dificil pe hard, când a debutat, ce-i drept după o accidentare serioasă, cu o înfrângere la Sydney. Pe zgură însă, constănţeanca zburdă pe teren, chiar dacă, conform spuselor ei, nu e la capacitate maximă.

Simona a răcit în drum spre Madrid şi e chinuită în continuare de boală. „A fost un meci dificil cu Konta, pentru că ea are foarte multă încredere în jocul ei. În setul secund, mi-am găsit ritmul şi sunt fericită pentru că am obţinut victoria. Am fost răcită, nu sunt chiar 100%, încerc să stau liniştită. Nu o cunosc pe Kuzmova, n-am jucat contra ei, nu-i ştiu stilul. Voi urmări câteva imagini cu ea. Vreau doar să mă concentrez asupra mea şi voi vorbi cu echipă despre următorul meci“, a spus Halep după accederea în turul III, la Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite