Halep, criză de nervi la Indian Wells: Ce a strigat în timpul meciului cu Sasnovich VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Odată cu plecarea lui Darren Cahill din staff, pare că Simona revine la vechile obiceiuri, care i-au făcut mult rău.

Simona Halep (30 de ani, 17 WTA) a fost învinsă în minimum de seturi de Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 27 de ani, 100 WTA), o jucătoare pe care a întâlnit-o, în premieră, în circuitul WTA. După cum „Adevărul“ a scris aici, a surprins neplăcut uşurinţa cu care „Simo“ a cedat într-o partidă în care era mare favorită. 

De altfel, după meci, Sasnovich a făcut o mărturisire incredibilă, admiţând că avea bagajele făcute, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Revenind la Halep, dincolo de înfrângerea suferită, ea a arătat, pe toată durata partidei, o stare accentuată de nervozitate. De altfel, comentatorii partidei au remarcat, în mod repetat, că Simona se grăbeşte, se plimbă nervoasă pe teren şi, per ansamblu, n-are calmul necesar pentru a contracara jocul adversarei. 

Iar o dovadă în acest sens a venit în actul secund, la scorul de 3-3, când Halep a trimis afară. Nervoasă, constănţeanca a strigat „Dă tu ca disperata! Dă în toate, hai!“, după cum se poate auzi în filmarea de aici: CLICK PENTRU A VEDEA IMAGINILE

La Indian Wells, Halep e însoţită de Adrian Marcu, antrenorul care l-a înlocuit pe Darren Cahill. Celălalt antrenor al Simonei, Daniel Dobre, a rămas în ţară şi a vorbit despre schimbările pe care el şi Marcu vor să aducă în jocul Simonei pentru noul sezon, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite