Grecul Jose Holebas: „Ştiu doar doi fotbalişti din România şi îmi e indiferent cine va juca“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Holebas, jucător din naţionala Greciei FOTO footballhellas.com
Jose Holebas, jucător din naţionala Greciei FOTO footballhellas.com

România va disputa vineri prima manşă din „dubla“ meciului de baraj cu Grecia. Partida tur se va juca pe 15 noiembrie, în deplasare, începând cu ora 21.45, urmând ca cele două echipe să se întâlnească pe Arena Naţională pe 19 noiembrie, ora 21.00.

Jose Holebas, jucător legitimat la Olympiakos şi selecţionat în echipa naţională a Greciei pentru meciul cu România, a prefaţat meciul de baraj. „Conform statisticii suntem peste România, dar nu avem voie să ne subestimăm niciodată adversarul. Chiar dacă acesta se numeşte Azerbaidjan, România sau nu ştiu cum, nu trebuie să-ţi subestimezi adversarul. De aceea, eu cred că o să fie un meci bun. Ambele echipe vor calificarea şi o să fie o partidă grea.

Victor Piţurcă: „Vlad Chiricheş e cel mai bun jucător pe care-l avem, ne va lipsi! De la Alexandru Maxim aştept mai mult...“

Îl cunosc pe Marica, atât. Nu ştiu dacă este cel mai bun jucător şi mi-e indiferent cine va juca. Meciul e meci, duşmanul e duşman şi noi vom rezista cu siguranţă. Îl cunosc şi pe Lazăr, dar dacă va juca titular nu ştiu“, a declarat fundaşul potrivit Dolce Sport.

FRF contestă desemnarea arbitrului delegat pentru meciul Grecia - România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite