Geraldo şi Teixeira, excluşi după ce au fost bănuiţi de lucruri necurate. Rednic:  "Nu mai au ce căuta la Petrolul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rednic face curăţenie la Petrolul
Rednic face curăţenie la Petrolul

Doi dintre cei mai buni fotbalişti ai Petrolului, fundaşul Geraldo şi mijlocaşul Teixeira, ambii portughezi, au fost excluşi din lotul echipei, pe o periaodă nedeterminată.

Decizia i-a aparţinut lui Mircea Rednic, antrenorul care a anunţat că s-a înţeles pentru prelungirea contractului pe încă un sezon, chira dacă echipa este în insolvenţă. "Mi-am prelungit contractul încă un an, iar viitorul Petrolului nu stă în Teixeira şi în Geraldo. Geraldo spune că este profesionist. El a declarat şi a făcut nişte lucruri şi nimeni nu a luat măsuri. Să nu vândă castraveţi grădinarului. Eu nu am vorbit despre ceea ce se întâmpla în cantonament. Cei doi nu mai intră în proiectul meu. Eu decid din momentul ăsta. Vestiarul nu se strică.

Cu Steaua am jucat bine. Jucătorii trebuie să-mi demonstreze că mă pot baza pe ei. Suntem în insolvenţă, iar salarii vor fi mai mici. Vor fi doar trei salarii mai mari. Am luat această decizie împreună cu Dan Capră. Teixeira şi Geraldo nu sunt preocupaţi de joc, ei se gândesc cum să ia cartonaşe. Le mulţumim pentru ce au făcut pentru Petrolul, dar reacţia lor n-a fost cum trebuie”, a declarat Puriul la sfârşitul meciului cu Viitorul, pierdut de ploieşteni, scor 1-2 pe teren propriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite