Galatasaray, rezultat dezolant cu Cicâldău şi Moruţan: Românii au contribuit la primul gol VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moruţan (stânga) îl felicită pe Cicâldău pentru golul său, al doilea pentru Galatasaray
Moruţan (stânga) îl felicită pe Cicâldău pentru golul său, al doilea pentru Galatasaray

La primul meci după transferul lui Olimpiu Moruţan, care a ridicat numărul românilor din lot la doi, formaţia din Istanbul i-a aruncat pe amândoi în luptă din primul minut.

Din păcate, primul meci din acest sezon pentru Galatasaray, cu Cicâldău şi Moruţan în primul „11“, a coincis şi cu primele puncte irosite în campionat. 

Cu două victorii în primele două etape, formaţia antrenată de Fatih Terim a întâlnit Kasimpaşa, în deplasare. Adică, o adversară solidă, cu patru puncte adunate după primele două meciuri. 

Galatasaray, cu Moruţan evoluând cu tricoul cu numărul 21 şi cu Cicâldău având 33 pe spate, a deschis scorul, în minutul 32. După o fază sută la sută românească! Moruţan s-a descurcat excelent în careu, a centrat în gura porţii, de unde Cicâldău a făcut 1-0. Şase minute mai târziu, Aktürkoğlu a făcut 2-0, după ce portarul Taşkıran a respins în faţă şutul lui Moruţan. Totuşi, la pauză, scorul a fost doar 2-1 pentru Galatasaray, pentru că gazdele au redus din handicap, prin Jørgensen (45+2).

La pauză, Fatih Terim a renunţat la Cicâldău şi la Diagne, dar schimbările sale n-au menţinut echipa pe linia de plutire. Iar Kasimpaşa a egalat, 2-2, prin Bozok (66). Până la final, scorul a rămas neschimbat, iar Moruţan a părăsit şi el terenul, în minutul 72.

După trei etape din Superliga turcă, Galatasaray e pe 2 cu 7 puncte, la fel ca liderul Beşiktaş, care are însă un golaveraj superior. Podiumul e completat de Konyaspor, tot cu 7 puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI KASIMPAŞA - GALATASARAY

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite