Franţa nu renunţă la fotbal, dar Belgia-Spania a fost anulat! Programul meciurilor amicale din această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Franceză de Fotbal şi jucătorii naţionalei au decis de comun acord să nu anuleze amicalul de astăzi cu Anglia, în urma atentatelor teroriste de la Paris.

Federaţia Franceză de Fotbal şi jucătorii naţionalei au decis de comun acord să nu anuleze amicalul de astăzi cu Anglia, în urma atentatelor teroriste de la Paris. Meciul va avea loc pe stadionul londonez Wembley, iar englezii îşi vor  manifesta solidaritatea cu poporul francez. În momentul intonării Marseillezei, pe ecrane vor fi afişate versurile imnului, pentru ca toţi spectatorii englezi să cânte alături de suporterii Les Blues.
“Mă bucur că francezii au hotărât să jucăm meciul. Trebuie să arătăm că suntem uniţi în faţa atrocităţilor”, a declarat selecţionerul englez Roy Hodgson.
Doi dintre jucătorii naţionalei Franţei au fost afectaţi direct de evenimentele de la Paris de vineri seara. Mijocaşul Lassana Diarra şi-a pierdut o verişoară, iar sora atacantului Antoine Griezmann se afla la Bataclan în momentul atacurilor teroriste. Din fericire, ea a reuşit să scape nevătămată. Ambii fotbalişti se regăsesc în lotul lui Didier Deschamps pentru meciul de azi de la Londra.

În schimb, meciul Belgia – Spania a fost anulat de comun acord "din cauza condiţiilor excepţionale".

Amicale de azi
Rusia – Croaţia 18.00
Turcia – Grecia 20.15
Luxemburg – Portugalia 21.30

Polonia – Cehia 21.45
Slovacia – Islanda 21.45
Germania – Olanda 21.45, DolceSport 2
Austria – Elveţia 21.45, DigiSport 4
Anglia – Franţa 22.00, DolceSport 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite